مواد لازم برای قهوه موکا خوشمزه و شکلاتی
قهوه 30 گرم
- شکلات تکه ای به میزان لازم
- پودر کاکائو 1 قاشق غذا خوری
- شیر 2 لیوان
- خامه قنادی به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه کافه موکا با خامه بدون دستگاه
مرحله اول: آماده سازی قهوه
ابتدا قهوه و آب سرد را روی حرارت ملایم گذاشته تا شروع به جوشیدن کند. سپس قهوه را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: اضافه کردن شیر
سپس شیر را گرم کرده به همراه تکه های شکلات به قهوه آماده شده اضافه نمائید.
مرحله سوم: پایان کار
تمامی مواد را به جز خامه اضافه کرده به قهوه همه را با هم ترکیب نمائید و یا همرانطور که گفته شد به صئرت لایه لایه روی هم بریزید. سپس با خامه و دارچین و یا حتی سس شکلات به دلخواه تزئین نمائید.
منبع: آشپزی خوب
- ۰۰/۰۳/۰۲