مواد لازم برای پیتزا مرغ
- سینه مرغ 500 گرم
- قارچ 500 گرم
- فلفل دلمه ای متوسط 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- خمیر پیتزا 2 عدد
- سس گوجه فرنگی به میزان لازم
- نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
- پنیر پیتزا به میزان لازم
- آویشن و جوز هندی به میزان لازم
دستور پخت پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده و سس مخصوص
1. طرز تهیه پیتزای مرغ و قارچ کاری
مرحله اول آماده سازی مرغ: ابتدا مرغ را داخل قابلمه ای گذاشته و به آن نمک، فلفل، پودر کاری و پیاز می افزاییم و به همراه 2 لیوان آب اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
حالا فلفل دلمه ای را نگینی خرد می کنیم. قارچ را هم ورقه ای برش می دهیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی مواد پیتزا
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و قارچ را داخل آن تفت می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا مرغ را ریش ریش کرده و به قارچ می افزاییم، در نهایت فلفل دلمه ای را افزوده و خوب تفت می دهیم. حالا مواد گوشتی پیتزای مرغ و قارچ آماده است.
4. مرحله چهارم: تهیه پیتزای مرغ
خمیر پیتزا را داخل سینی می گذاریم و با یک لایه سس گوجه روی خمیر را می پوشانیم. حالا یک لایه پنیر روی سس ریخته و مواد تفت داده شده را روی پنیر کاملا پخش می کنیم در نهایت هم روی مواد تفت داده شده را با یک لایه پنیر کاور می کنیم.
5. مرحله آخر: پخت پیتزا
روی پنیر پیتزا را آویشن و جز هندی می ریزیم و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می پزیم و بعد از اینکه روی پنیر خوب طلایی شد از فر خارج کرده و در کنار انواع سس نوش جان کنید.
- ۰۰/۰۶/۰۳