نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای شاه توت خانگی ساده، خوشمزه و خوشرنگ مجلسی

 

مواد لازم برای مربای شاه توت

  • شاه توت    4 پیمانه
  • شکر    4 پیمانه
  • آبلیمو    2 قاشق غذا خوری
     

دستور پخت مربای شاه توت

 

1. طرز تهیه مربای شاه توت سیاه خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی شاه توت: ابتدا شاه توت ها را خوب پاک کنید و بشویید زمانی که آب اضافی آن خارج شد، داخل ظرف بلوری ریخته و رو آن شکر بریزید و برای 12 ساعت اجازه دهید تا استراحت کرده و آب بیندازد.

 

2. مرحله دوم: پخت مربا

شاه توت را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. شاه توت آرام آرام می پزند و مربا غلظت می گیرد.

 

3. مرحله سوم: افزودن آبلیمو

شاه توت را تاجایی بپزید که له نشوند، حالا آبلیمو را به مربا افزوده و مربا را از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله آخر: نگهداری مربای شاه توت

بعد از اینکه مربا خنک شد، آن را داخل ظرف درب دار مناسبی ریخته و داخل یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: تکنیک های آشپزی

  • ۰۰/۰۵/۰۴
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی