نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

پاناکوتا شکلاتی شیر 3لیوان | کاوالا

 

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه200 گرم
  • شیر100 گرم
  • شکر50 گرم
  • وانیل1 قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت پاناکوتا وانیلی ایتالیایی خوشمزه با ژلاتین

 

1. طرز تهیه دسر پاناکوتا سفید وانیلی ایتالیایی

مرحله اول آماده سازی ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را به شیر سرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

حالا داخل قابلمه مناسبی خامه، وانیل و شکر را می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا ظرف را روی حرارت می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین

زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد، شیر را به آن افزوده مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله آخر: ریختن در ظرف سرو

پاناکوتا آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه خودش را بست با میوه های برش خورده تزئین کنید.

  • ۰۰/۰۶/۰۷
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی