نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش هویج خوشمزه و مجلسی اصیل تبریزی با مرغ و گوشت

 

مواد لازم برای خورش هویج 

  • گوشت خورشتی    750 گرم
  • هویج    500 گرم
  • پیاز داغ    3 قاشق غذا خوری
  • زعفران سابیده    2 قاشق غذا خوری
  • روغن    به میزان لازم
  • نمک، زرد چوبه    به میزان لازم
     

دستور پخت خورش هویج با گوشت خوشمزه به سبک اصیل تبریزی

 

1. طرز تهیه خورشت هویج تبریزی با گوشت و آلو

ابتدا داخل قابلمه ای کمی روغن ریخته و گوشت را داخل آن به همراه پیاز داغ و زردچوبه تفت می دهیم، رنگ گوشت که تغییر کرد به آن آب افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا پخته شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی هویج

هویج را پوست کنده و خلالی ریز برش می دهیم.

 

3. مرحله سوم: افزودن هویج

داخل تابه ای کمی روغن ریخته و هویج را داخل آن خوب تفت می دهیم، کمی نرم که شد به گوشت در حال پخت می افزاییم و اجازه می دهیم تا پخت گوشت تکمیل شود.

 

4. مرحله آخر: افزودن چاشنی خورشت هویج

گوشت که کاملا پخته و خورشت هویج کاملا غلیظ شد و به روغن افتاد به آن نمک و زعفران دم شده می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۶/۱۷
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی