نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

دستور پخت استیک مرغ | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای استیک مرغ

  • سینه مرغ 7 عدد
  • پودر پاپریکا 2 قاشق غذا خوری
  • پونه کوهی 4 قاشق غذا خوری
  • سیر 2 قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
  • لیمو ترش 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه به میزان لازم

 

دستور پخت استیک مرغ آبدار و خوشمزه رستورانی

 

1. طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوشمزه رستورانی

مرحله اول آماده سازی مرغ: سینه مرغ را شسته و اجازه دهید رطوبت اضافی آن از بین برود.

 

2. مرحله دوم: مزه دار کردن مرغ با سس مرینیت

در کاسه ای روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پونه کوهی و سیر را با هم مخلوط کرده و مرغ را داخل این مواد بگذارید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی برای پخت

در این فاصله که مرغ مزه دار می شود، تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید کاملا گرم شود.

 

4. مرحله چهارم: پخت استیک مرغ

تکه های مرغ را روی تابه گریل قرار دهید و دو سمت استیک مرغ را به طور کامل بپزید. برای پخت هر سمت تقریبا 7 دقیقه زمان نیاز است تا کاملا مغز پخت شود.

 

5. مرحله آخر: سرو استیک مرغ

حالا روی استیک مرغ را که کاملا پخته شده را آب لیموی تازه بریزید و اجازه دهید کمی آب لیمو جذب مرغ شود، حالا در ظرف زیبایی در کنار سبزیجات و انواع سس ها سرو و نوش جان کنید.

  • ۰۰/۰۶/۲۱
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی