نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چای ماسالا به روش اصیل هندی مناسب برای کاهش وزن

 

مواد لازم برای تهیه چای هندی 

  • زنجبیل خشک 3 تکه ( اگر زنجبیل تازه داشتید نیز می توانید استفاده کنید)
  • چوب دارچین 3 الی 4 تکه
  • هل سبز شش الی 7 عدد
  • میخک 5 الی 6 عدد
  • چای خشک 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر پر چرب 2 لیوان
  • آب 2 لیوان

 
طرز تهیه چای هندی ماسالا اصل


مرحله اول : خرد کردن مواد
زنجبیل و چوب دارچین و هل سبز و میخک را با پشت یک ساطور یا یک هاون خرد کنید نباید پودر کنید در حدی که خرد شود کافی می باشد سپس آنها را داخل شیر جوش ریخته و فلفل سیاه و آب را افزوده و روی حرارت می گذاریم.

 
مرحله دوم : افزودن چای
اجازه دهید مواد فوق روی گاز بمدت 10 دقیقه بماند تا به جوش بیفتد سپس چای را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر زمان دهید حجم آب باید نصف شود در واقع یک لیوان باید تبخیر شود.

 
مرحله سوم : جوشاندن شیر
شیر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وقتی جوشید شیر را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با شیر نیز بجوشد.

 
مرحله چهارم : تهیه چای هندی
حالا یک صافی روی کاسه قرار دهید و چای هندی را از صافی رد کنید سپس با عسل ترکیب کنید و داغ بخورید. می توانید شیر را با دستگاه فرنچ پرس یا اسپرسو ساز فوم دار کرده و جدا روی لیوان بریزید و کمی هم بزنید تا چای هندی با کف شیر نیز تهیه کرده باشید. نوش جان

 

منبع: آشپزی خوب

  • ۰۰/۰۷/۲۱
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی