نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کراکت مرغ خوشمزه با بهترین دستور پخت

 

مواد لازم برای تهیه کروکت مرغ و پنیر

  • سینه مرغ ۷۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • سیر ۲ حبه
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • جعفری برای تزئین به مقدار لازم


طرز تهیه کروکت مرغ بدون سیب زمینی 

 


مرحله اول : چرخ کردن مرغ
ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید و بشورید حالا با کمک چرخ گوشت یا غذاساز باید سینه مرغ را کاملا میکس کنید تا له له شود.

 
مرحله دوم : مخلوط مواد کروکت
سینه مرغ چرخ شده را داخل یک کاسه ریخته و نمک و فلفل سیاه و سیر رنده شده اضافه کنید و هم بزنید باید مواد را خوب ورز بدید تا کاملا منسجم شود.

 
مرحله سوم : استراحت کروکت مرغ
از مواد کروکت برداشته و کف دست پهن کنید و مقداری پنیر پیتزا وسط آن گذاشته و مانند دوک به آن شکل دهید سپس کروکت های آماده شده را برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا منسجم شود و درحین سرخ کردن وا نرود.

 
مرحله چهارم : سوخاری کردن کروکت مرغ
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود. در دو کاسه مجزای دیگر آرد سوخاری و آرد سفید را بریزید. کروکت های مرغ را ابتدا در آرد برنید سپس داخل تخم مرغ و در انتها داخل پودر سوخاری بغلطانید به همین ترتیب تمام کروکت ها را درست کنید.

 
مرحله پنجم : سرخ کردن کروکت مرغ
داخل یک شیرجوش مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و کروکت ها را دانه دانه داخل روغن داغ سرخ کنید خوب زیر و رو کنید تا کاملا مغز پخت شود و زمانی که پخته شد روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس داخل سینی سرو چیده و روی آن پنیر پارمزان و جعفری بریزید و تزئین کنید و کراکت مرغ را به همراه سس کچاب میل کنید. نوش جان

  • ۰۰/۰۹/۱۰
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی