نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

۱۱ مطلب در اسفند ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورشت گوجه سبز غذای بهاری خوشمزه - ویرگول

 

مواد لازم برای خورش گوجه سبز (آلوچه)

  • آلوچه    100 گرم
  • گوشت خورشتی    250 گرم
  • پیاز    2 عدد
  • سبزی    300 گرم
  • زعفران دم شده    1 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن    به میزان لازم

 

دستور پخت خورش گوجه سبز (آلوچه)

1. طرز تهیه خورشت گوجه سبز مجلسی
ابتدا آلوچه ها را شسته و آنها را پاک کنید و اجازه دهید تا خشک شوند. سبزی را هم شسته بعد از خشک شدن ساطوری کنید.

 
2. مرحله دوم خورش آلوچه سبز
در این مرحله پیاز ها را رنده کرده و داخل قابلمه ای ریخته و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت را به همراه فلفل، زرد چوبه اضافه می کنیم و تا جایی که رنگ گوشت عوض شود گوشت را تفت می دهیم. روی آنها آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود.

 

3. مرحله سوم خورشت آلوچه
سبزی را داخل تابه ای با روغن کاملا تفت می دهیم و آماده می گذاریم.

 

4. مرحله چهارم تهیه خورش گوجه سبز
حالا گوشت را تست می کنیم اگر کاملا پخته شده سبزی و گوجه سبز ها را به خورشت افزوده، نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت کم آب شود و به روغن بیفتد. حالا زعفران را اضافه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی سرو و نوش جان کنید.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مرحله به مرحله + نکات کیک خیس شکلاتی

 

مواد لازم برای کیک خیس شکلاتی (کیک براونی)

  • کره    100 گرم
  • شکلات    200 گرم
  • شکر    1/2 پیمانه
  • آرد    3/4 پیمانه
  • تخم مرغ    3 عدد
  • پودر کاکائو    2 قاشق غذا خوری
  • وانیل    1/4 قاشق چایخوری
     

دستور پخت کیک خیس شکلاتی (کیک براونی)


 1. طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی

ابتدا آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه کیک خیس براونی

حالا شکلات را به قطعات کوچک خرد کنید و به همراه کره روی بخار آب مخلوط کنید تا به شکل مایع شکلاتی تبدیل شود. به این مرحله که رسید؛ شکر را به آن افزوده و کاملا مخلوط کنید تا شکر داخل مواد حل شود، سپس اجازه می دهیم تا مواد خنک شود.

 

3. مرحله سوم کیک شکلاتی خیس

حالا تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط می کنیم و در نهایت وانیل را هم اضافه کنید.

 

4. مرحله چهارم کیک خیس

سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و با لیسک آرام و دورانی مخلوط می کنیم تا مواد کیک کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم تهیه کیک خیس با فر

حالا داخل قالب 20سانتی مخصوص کیک را چرب کرده، کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را داخل قالب ریخته سطح آن را صاف کنید و داخل فر گرم شده با 180 درجه سانتی گراد گذاشته و بعد از 20 دقیقه تست پختن انجام دهید اگر دیواره های کیک از قالب فاصله گرفته بود کیک آماده است حالا آن را از فر خارج کرده روی توری برگردانید و اجازه دهید تا خنک شود و با گاناش یا شکلات رنده شده تزیین و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی خوب

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش کنگر کرمانشاهی خوشمزه و مجلسی با مرغ و گوشت

 

مواد لازم برای خورشت کنگر

  • گوشت خورشتی    250 گرم
  • کنگر    250 گرم
  • سبزی    200 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • آبغوره یا لیمو عمانی    به میزان لازم
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

 

دستور پخت خورشت کنگر

1. طرز تهیه خورشت کنگر
ابتدا پیاز ها را نگینی کرده و داخل قابلمه مناسبی با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

 

2. مرحله دوم پخت خورش کنگر
حالا گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه تفت می دهیم تا زمانیکه رنگ گوشت تغییر کند سپس آب جوشیده به آن افزوده اجازه می دهیم تا پخت گوشت کامل شود.

 

3. مرحله سوم پخت خورشت کنگر
داخل تابه مناسبی سبزی را به همراه روغن سرخ می کنیم مثل (سبزی قورمه) در آخر کمی کنگر را هم سرخ می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورشت یک ساعت دیگر بپزد و به روغن بیوفتد.

 

4. مرحله چهارم طرز تهیه خورش کنگر
در نهایت نمک و آبغوره غذا را اندازه می کنیم و در کنار چلوی ایرانی و سالاد شیرازی سرو می کنیم.

 

سبزی خورشت کنگر
ترکیب سبزیجات این غذا  (نعنا، جعفری) را به میزان مساوی از هر کدام مخلوط کرده و ریز خرد می کنیم.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش رشته مخصوص و خوشمزه به روش رستورانی

 

مواد لازم برای آش رشته

 

  • نخود 1 پیمانه
  • لوبیا 1 پیمانه
  • عدس 1 پیمانه
  • سبزی آش (طبق موارد گفته شده در نکته ها) 1 کیلوگرم
  • رشته آشی 500 گرم
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 4 حبه
  • نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
  • کشک به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
     

دستور پخت آش رشته
 

1. آماده سازی حبوبات آش رشته

 ابتدا حبوبات را شسته و 24 ساعت قبل از پخت آش خیس می کنیم و در این زمان چندین بار آب آن را عوض می کنیم. البته عدس را جداگانه خیس می کنیم زیرا زمان پخت آن متفاوت از نخود و لوبیا است.

 

2. آماده سازی مواد تزیین آش رشته

پیاز ها را شسته خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم وقتی طلایی شد به آن فلفل و زرد چوبه می زنیم و آماده می گذاریم. نعنا خشک را داخل روغن و زرد چوبه اندازه چند دقیقه تفت می دهیم. سیر را رنده می کنیم و داخل روغن و زرد چوبه سرخ کرده تا طلایی شود.

 

3. طرز تهیه آش رشته خوشمزه و مجلسی خانگی

ابتدا داخل قابلمه بزرگی که گنجایش تمام مواد را داشته باشد نخود و لوبیا را ریخته به همراه زردچوبه و فلفل به مدت 2 ساعت اجازه می دهیم تا تقریبا پخته شوند. در این مرحله عدس را افزوده به همراه نیمی از پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و سبزی آماده شده اجازه می دهیم تا عدس کاملا پخته شود سپس رشته آشی را افزوده و مخلوط می کنیم تا به هم نچسبند. حالا نیم ساعتی زمان می دهیم تا آش رشته ما به طور کامل جا افتاده شود. (در طول پخت آش همواره باید به میزان آب آش توجه کنیم اگر نیاز بود حتما از آب جوشیده استفاده کنیم تا آش ما نه حالت خمیری بگیرد نه اینکه آب و دان سوا بشود) سپس آش را داخل ظرف سرو زیبایی ریخته و با کشک، نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

سس بشامل] طرز تهیه کامل و حرفه ای سس بشامل

 

مواد لازم برای سس بشامل

  • شیر    1/5 پیمانه
  • کره    2 قاشق غذا خوری
  • آرد    2 قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه    2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل    به میزان لازم
     

دستور پخت سس بشامل

 

1. طرز تهیه سس بشامل خانگی با خامه
ابتدا آرد را الک کرده و داخل تابه ای می ریزیم.


2. مرحله دوم تهیه سس سفید
سپس آن را روی حرارت قرار داده و آرد را با کره مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا آرد با کره تفت بخورد.

 

3. مرحله سوم تهیه سس بشامل
حالا شیر را به تدریج به مواد اضافه کرده و با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم و اجازه نمی دهیم که گلوله شود.

 

4. مرحله چهارم سس بشامل
بعد سس سفید را از روی حرارت برداشته و خامه، نمک و فلفل سس را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سس بشامل خنک شود.

 

منبع: تکنیک های آشپزی

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

شیر برنج دستور توسط سحرناز - کوکپد

 

مواد لازم برای شیر برنج

  • برنج 1 پیمانه
  • آب 4 پیمانه
  • شیر 2 پیمانه
  • شکر(بنا به ذائقه) به میزان لازم
  • گلاب 1 قاشق

 

دستور پخت شیر برنج

 

1. طرز تهیه شیر برنج ساده و خوشمزه

برنج را بعد از پیمانه کردن و شستن به همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا برنج پخته و له شود و بافت برنج مشخص نباشد.

 

2. مرحله دوم تهیه شیر برنج

حالا دو پیمانه شیر را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا بجوشد و شیر به خورد برنج برود.

 

3. مرحله سوم تهیه شیر برنج

در این مرحله گلاب و شکر را به شیر برنج افزوده و زمانی که به غلظت مناسب رسید. از روی حرارت برداشته و داخل ظرف های مناسب می ریزیم و با دارچین، خلال پسته و گلی محمدی تزیین می کنیم.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای انجیر سیاه و قرمز خانگی و خوشمزه در منزل

 

مواد لازم برای مربای انجیر

  • انجیر 1 کیلو
  • شکر 140 گرم
  • آب جوشیده 1 پیمانه
  • آب لیمو 1 قاشق
  • زعفران یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری
     

دستور پخت مربای انجیر

 

1.طرز تهیه مربای انجیر خانگی

انجیر های نه زیاد شل و نه زیاد سفت را جدا کرد شسته چوب آن را کمی کوتاه کرده و اجازه می دهیم تا خشک شوند.

 

2.آماده سازی شربت مربای انجیر

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته اجازه می دهیم تا کمی بجوشد؛ سپس انجیر ها را اضافه کرده و با شعله کم اجازه می دهیم تا مربا پخته و شیشه ای شود در این حالت داخل انجیر پخته و پر از شربت شده و پف می کند. (این مرحله تقریبا 30 دقیقه زمان میبرد) حالا زعفران و آبلیمو را افزوده وقتی به قوام کافی رسید از روی حرارت برمی داریم و بعد از اینکه به طور کامل خنک شد آن را در ظرف شیشه ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

بهترین طرز پخت آبگوشت سنتی دیزی + موارد لازم | دکور پلاس

 

مواد لازم برای آبگوشت

  • گوشت گوسفندی 300 گرم
  • دنبه 50 گرم
  • لوبیا سفید 1 پیمانه
  • نخود 1 پیمانه
  • گوجه فرنگی 4 عدد
  • سیب زمینی 4 عدد
  • لیموعمانی 3 عدد
  • پیاز 2 عدد
  • چوب دارچین 1 تکه
  • رب گوجه 2 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه 3 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • روغن به میزان لازم
     

دستور پخت آبگوشت ساده به سبک دیزی سنگی

 

1.طرز تهیه آبگوشت ساده خانگی

ابتدا نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل پخت آبگوشت داخل آب خیس کرده و در این مدت 5 تا 6 بار آب آن را عوض می کنیم.

 

مرحله اول تهیه آبگوشت سنتی

داخل قابلمه بزرگی که برای کل مواد کافی باشد؛ نخود، لوبیا، گوجه پوست کنده، پیاز، چوب دارچین، زرد چوبه، فلفل، دنبه و گوشت را می ریزیم و تا حدود یک سانت بیشتر از سطح مواد آب جوشیده اضافه می کنیم؛ اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم تا به مدت 2 تا 3 ساعت بپزد.

 

3.مرحله دوم تهیه ابگوشت

داخل تابه ای کوچک کمی روغن ریخته رب، زردچوبه و فلفل را تفت داده رنگ رب که آزاد شده به همراه سیب زمینی پوست کنده و لیمو عمانی به آبگوشت اضافه کرده و اجازه می دهیم تا 1 ساعت دیگر پخته شود.

 

4. مرحله سوم طرز تهیه ابگوشت

ابگوشت بعد از حدود 4 ساعت کاملا پخته است آبی متناسب با مخلفات دیگر دارد. حالا آب آبگوشت را جدا کرده داخل ظرف مناسبی بریزید و مخلفات را با گوشت کوب کوبیده و در ظرف مناسب سرو کنید. در کنار سیر ترشی، سبزی خوردن فصل و پیاز خام نوش جان کنید.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کتلت قبرسی خوشمزه و مخصوص با گوشت چرخ کرده

 

مواد لازم برای کتلت گوشت (شامی کباب)

  • گوشت چرخ شده 300 گرم
  • پیاز درشت 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • تخم مرغ 4 عدد
  • سیب زمینی 100 گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم
     

دستور پخت کتلت گوشت (شامی کباب)


1.آماده سازی مواد اولیه شامی کباب

ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و با درجه ریز رنده می کنیم. پیاز را پوست کنده و آن را هم رنده ریز می کنیم حالا ظرف را کج کرده . آب سیب زمینی و پیاز را جدا می کنیم. (جدا سازی آب مواد در همین حد کفایت می کند.)

 

2.طرز تهیه کتلت گوشت

داخل ظرف مناسبی تخم مرغ ها را شکسته به آنها ادویه می افزاییم مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. سپس گوشت، سیب زمینی و پیاز را به آنها اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم. و حالا مواد کتلت آماده است اگر زمان دارید بهتر است آن را یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

 

3. تهیه کتلت گوشت

داخل تابه ای را کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم سپس از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و آن را به شکل دلخواه در آورده به آرامی داخل روغن گذاشته با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ می کنیم. بعد از پخت کامل روی دستمال روغن گیر گذاشته و داخل ظرف سرو قرار می دهیم و با نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم.

  • شمیم 43
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کشک بادمجان؛ رازهای خوشمزه‌تر شدن آن😋 | اکالا
 

مواد لازم برای کشک بادمجان

  • بادمجان:  10 عدد
  • پیاز:  3 عدد
  • کشک:  100 گرم
  • گردو:  5 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • نعنا: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم

 
طرز تهیه کشک بادمجان

 
1. طرز تهیه کشک بادمجان کبابی
روی بادمجان ها را شکافی ایجاد کنید و روی زغال یا روی شعله گاز خانگی بگذارید تا کبابی شوند. بعد از اینکه کاملا کبابی شد از روی حرارت برداشته با دستکش پوست آن را جدا کرده و داخل ظرفی می گذاریم. سپس بادمجان ها را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا ریش ریش شود .
 
2. طرز تهیه مواد تزیین کشک بادمجان
ابتدا پیاز را پوست کنده به صورت خلالی برش داده و در روغن سرخ می کنیم تا کاملا رشته های طلایی و برشته داشته باشیم. نعنا را داخل مقداری روغن با نمک و زردچوبه تفت می دهیم در زمان کوتاه این کار را انجام می دهیم تا نعنا نسوزد و تلخ نشود. سیر را رنده ریز می کنیم و آن را در روغن به همراه زرد چوبه و روغن تفت می دهیم.

 

3. آماده سازی کشک
کشک را داخل شیر جوش ریخته و به مدت 20 دقیقه حرارت می دهیم.

 

4. طرز تهیه کشک بادمجان
ابتدا در تابه بزرگی روغن ریخته و بادمجان های آماده شده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه تفت می دهیم. بعد از گذشت 20 دقیقه نیمی از کشک، پیاز، نعنا و سیر را به بادمجان اضافه می کنیم به همراه نصف استکان آب جوشیده درب ظرف را می بندیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیوفتد سپس داخل ظرف مناسبی ریخته و با موادی که داریم و گردو تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن فصل و نان تازه سرو می کنیم.

 

منبع: دستورالعمل آشپزی

  • شمیم 43