نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

دستور پخت مرغ بریان خانگی | سرآشپز پاپیون

 

مواد لازم برای تهیه مرغ بریان خانگی

  • مرغ کامل 1 عدد متوسط
  • پیاز 1 عدد
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • کره 50 گرم
  • برگ بو 2 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه و رزماری و پاپریکا به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ بریان رستورانی با فر و سولاردام

مرحله اول ( شستن مرغ )

ابتدا محتویات داخل مرغ را خارج کرده. هرگز با چاقو مرغ را برش نزنید. مرغ را خوب شسته و می گذاریم داخل آبکش تا آب اضافی مرغ خارج شود.

مرحله دوم ( مرینت کردن مرغ )

مرغ را با یک قاشق نمک خوب ماساژ می دهیم، سپس پیاز و فلفل دلمه را خلالی خرد کرده و ادویه ها و برگ بو را با هم مخلوط می کنیم. سپس داخل شکم مرغ قرار می دهیم و در ظرف بزرگ و یا کیسه فریزر زیپ دار بمدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب مزه دار شود.

مرحله سوم ( زعفرانی کردن مرغ )

مواد داخل مرغ رو خارج می کنیم و کنار میذاریم. حالا با 4 قاشق غذا خوری از زعفران دم کرده ( زعفران را غلیظ دم کنید ) تمام قسمت های بدن مرغ رو ماساژ میدیم و مجدد ظرف را در ظرف در بسته به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم ( پخت مرغ با فر )

حالا مرغ را دوباره با مخلوط کره و زعفران رومال کنید و در فر بمدت 1?5 ساعت در دمای 200 درجه بگذارید تا مرغ خوب بریان و سرخ شود و در آخر اگر فر شما فن دار نبود چند دقیقه گریل را روشن کنید.

پخت مرغ بریان با سولاردم

مرغ را به کمک سیخ گردان سولاردم به سیخ زده سپس برای پخت مرغ بریان چند برنامه را می توان با توجه به مدل دستگاه انتخاب کرد. از برنامه پرشین کوک استفاده کرده سپس وزن مرغ را تقریبی زده و اینتر را می زنیم و یا می توان در حالت کانوکشن در دمای 180 درجه نیز گذاشت.

 

منبع: آشپزخانم

  • ۰۰/۰۲/۲۶
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی