نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

نمایش آشپزی

آموزش آشپزی با عشق

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه آش شلغم خوشمزه مجلسی شیرازی بدون گوشت با عدس و برنج

 

مواد لازم برای تهیه آش شلغم

  • شلغم ۵۰۰ گرم

  • ماش ۱ پیمانه
  • سیر ۳ حبه
  • عدس ۱ لیوان
  • برنج ۱ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد
  • سبزی آش ۴۵۰ گرم
  • پیاز داغ و نعنا داغ برای تزئین به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه آش شلغم با ماش و عدس بدون گوشت

 

مرحله اول : آماده سازی مواد آش شلغم

ابتدا برنج نیم دانه را با مقداری آب خیس کنید. شلغم ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کرده. ماش و عدس را نیز شسته و نیم ساعت خیس کنید تا نفخش گرفته شود.

 

مرحله دوم : پخت عدس و ماش

ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و داخل قابلمه مورد نظر با مقداری روغن تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس زردچوبه و فلفل سیاه و سیر رنده شده را افزوده تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود سپس عدس و ماش را افزوده و چند لیوان آب اضافه می کنیم زمان می دهیم تا حبوبات آش پخته شود.

 

مرحله سوم : اضافه کردن برنج و شلغم

وقتی عدس کمی نرم شد برنج را به همراه شلغم خرده شده اضافه و هم می زنیم و حرارت آش را کم می کنیم زیرا زود ته میگیرد وقتی ۳۰ دقیقه از پخت گذشت سبزی آش را افزوده و درب قابلمه را نیمه باز می گذاریم و برای ۳۰ دقیقه دیگر زمان می دهیم تا آش جا بیفتاد.

 

مرحله چهارم : درست کردن نعنا داغ

داخل تابه یا شیر جوش کوچک روغن ریخته و اجازه دهید تا داغ شود سپس نعنا را اضافه و حرارت را خاموش می کنیم و به آرامی هم می زنیم و نعنا داغ را به آش اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه زمان می دهیم.

 

مرحله آخر

در انتها نمک آش شلغم را اندازه کرده و داخل ظرف سرو کشیده با کشک و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان

 

منبع: تکنیک های آشپزی

  • ۰۰/۰۵/۳۱
  • شمیم 43

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی